Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Perišić strijelac

VIDEO Olić zabio: HSV mora u razigravanje, Stuttgart se spasio!

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić bio je strijelac vodećeg pogotka za Hamburger, koji je u posljednjem kolu svladao Schalke 2-0 i time je osigurao doigravanje za opstanak u Bundesligi, dok su u drugu ligu ispali Freiburg i Paderborn.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivica Olić je pogodio u 49. minuti, a Slobodan Rajković u 58. za HSV. Oliću je to bio sedmi gol ove sezone (drugi za HSV), a igrao je do 88. minute, dok je Ivo Iličević odigrao je cijeli susret za HSV.

Hannover je na domaćem terenu pobijedio Freiburg sa 2:1, čime je goste poslao u drugu ligu, a sebi je osigurao opstanak.

U još jednom izravnom dvoboju za opstanak Paderborn je kod kuće izgubio od Stuttgarta sa 1:2, i tako se je Stuttgart uspio spasiti, a Paderborn je završio u drugoj ligi. Pobjednički gol za Stuttgart zabio je Daniel Ginczek u 72. minuti. Za Paderborn je Srđan Lakić odigrao cijeli susret.

Ivan Perišić bio je strijelac za vodstvo 2:1 Wolfsburga u 15. minuti, ali je Koeln uspio poravnati i na kraju je završilo 2:2. Perišić je sezonu završio sa 5 golova i 4 asistencije.

Eintracht Frankfurt je svladao Bayer Leverkusen sa 2:1, a hrvatski stoper Tin Jedvaj igrao je do 87. minute za Apotekare.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider