Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Getafe oštećen

VIDEO Nove polemike: Sudac pomogao Realu i rastužio Sammira

Real je pobjedom od 3:0 kod Getafea osigurao naslov zimskog prvaka Španjolske, no iza utakmice su ostali neki repovi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je sva tri gola postigao u drugom dijelu utakmice, a Getafe je oštećen u prvom poluvremenu, jasno, kod rezultata 0:0.

VIDEO Čarobne asistencije Benzeme i Jamesa za sjajne golove Ronalda i Balea

U 13. minuti andaluzijski sudac Pedro Jesus Perez Montero dosudio je zaleđe na signalizaciju pomoćnika u čistoj šansi za Getafe. Naknadna analiza je pokazala da Alvaro Vazquez, nakon asistencije hrvatskog reprezentativca Sammira, ipak nije bio u zaleđu, iako se radilo o centimetrima. Zaključio je to i sudački ekspert Marce.

Još jedna sporna situacija dogodila se u 77. minuti kod Realova vodstva od 2:0. Carvajal je startao na Yodu u šesnaestercu Reala, ovaj je pao, ali sudac nije ništa svirao. Zanimljiv je podatak da Real ima sedam pobjeda u sedam utakmica koje mu je do sada sudio Perez Montero.

Inače, Sammir je odigrao dobru utakmicu, igrao je do 83. minute, a osim navedene asistencije, našao se i u šansi za pogodak u 40. minuti, ali realizacija mu je zakazala.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider