Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je ovo bilo?!

VIDEO Neviđena glupost: Ovako nešto nogomet ne pamti!

U sklopu što bolje aklimatizacije u europski nogomet Gibraltar je organizirao turnir mladih nogometnih selekcija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na natjecanju službenog naziva Razvojni turnir Uefe susreli su se mladići iz Gibraltara i Makedonije, a ono što dogodilo na ovom dvoboju je za ne povjerovati.

VIDEO: Mandžu naživcirao kamerman koji je odbio ekskluzivu

Mayweather ili Pacquiao: Boksački stručnjaci za GOL.hr izabrali favorita

Pri ulasku u sudačku nadoknadu rezultat je bio 0:0, a onda su Makedonci zabili poslije kornera i svi, uključujući i vratara, oduševljeno potrčali prema klupi gdje su sa trenerom i suigračima slavili misleći da je gotovo.

Međutim, jedan od igrača Gibraltara dotrčao je sredine terena, uzeo loptu i stavio ju na centar, a sudac je njemu i suigračima dao znak da mogu nastaviti s igrom. Makedonci su u to vrijeme i dalje slavili, a kad su shvatili što se događa bilo je prekasno - reprezentativac Gibraltara se skoro ušetao s loptom u mrežu i poravnao rezultat. Dio Makedonaca je pokušao kod suca ishoditi poništavanje gola, ali nisu uspjeli. Da stvar bude gora, u raspucavanju jedanaesteraca su poraženi, a domaćini su sve to proživjeli u totalnom deliriju.

Video koji prilažemo donosi cijelu utakmicu (i izvođenje jedanaesteraca), a smiješna situacija počinje na 1:31:30 s kornerom Makedonaca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider