Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Priča pada u vodu

VIDEO Ovo je dokaz da netko ne govori istinu: Dinamo ili policija?

Ni pet dana od otkazanog derbija Dinamo Hajduk na Maksimiru - ne stišavaju se reakcije na presedan u hrvatskom nogometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tko je sastavljao popis nepoželjnih za derbi Dinama i Hajduka u Zagrebu, još nije jasno. Javio se i navijač Hajduka - Mislav Jukić. On tvrdi da ulaznicu za derbi nije mogao kupiti iako nema nikakvu policijsku zabranu. Zašto u subotu nije mogao na stadion, sam je krenuo provjeravati. Evo što nam je rekao:

„Gospodin koji prodaje ulaznice zabranio mi je kupnju ulaznica zato što sam ja na nekom njihovom popisu i na moje pitanje je li to stvarno istina, odgovorili su mi potvrdno. Ja sam htio saznati razlog zašto sam na popisu, ali nisu mi htjeli dati razlog. Na policiji su mi rekli da nisam ni na kakvoj njihovoj listi, znači da mi je bio slobodan ulaz na stadion. Mislim da postoji više od jednog popisa, znači da nije samo policijski popis u pitanju“, kaže Jukić.

Što je rekla policija o konkretnom slučaju prenijela je reporterka Dnevnika NoveTV Barbara Štrbac.
„Samo su nam poslali šturi dopis da na mogu komentirati konkretnu situaciju zbog zakona o zaštiti osobnih podataka. No priča ovog navijača definitivno baca novo svjetlo na subotnje događaje i ono što je policija tvrdila danima - kako nije moguće da se na njihovu popisu nalaze osobe koje nisu počinile nijedan prekršaj niti osobe koje u evidenciji imaju samo blaži prekršaj. Mislav Jukić je, čuli ste, sam otišao na policiju nakon utakmice, zatražio je od njih informaciju zašto nije mogao kupiti kartu, i rečeno mu je, kako on tvrdi, da što se njih tiče on nije ni na kakvu popisu. Iz Dinama pak tvrde da su zabranili ulaz samo onim osobama s popisa koji im je dostavio MUP. Činjenica jest da obje strane ne mogu biti u pravu“, zaključila je reporterka Dnevnika NoveTV.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider