Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Red Bull Air Race

VIDEO Naš novinar probao doživjeti jurnjavu rovinjskim nebom

Rovinj je i ovoga put pohodio nevjerojatan broj turista željnih atrakcije, koju i ove sezone nudi najzanimljiviji avio-spektakl na svijetu – Red Bull Air Race.

U pitoreskni gradić od 15-ak tisuća stanovnika, proteklih je dana pohodilo i do 60 tisuća ljudi, a sve kako bi uživo pratili, kako i sami natjecatelji ističu, najuzbudljiviju i najposebniju utrku u kalendaru Red Bull Air Race Championshipa.

FOTO Arch potvrdio tko je vladar rovinjskog neba

Ono što je i ovoga puta bez daha ostavilo sve pristune jest doista ta nevjerojatna sposobnost da u takvim uvjetima, kada vjetar konstatno puše a još češće mjenja smjer, ovi majstorski piloti lete toliko brzo i precizno. A vaš reporter s mjesta događaja, iskoristio je prigodu da doživi upravo to iskustvo. Ili barem ono najbliže tom iskustvu.

Naime, naš novinar je pomoću 3D simulacije i posebnih 3D naočala „odvozio“ jednu rundu po legendarnom engleskom trkalištu „Ascot“ i, eto, na taj način iskusio mali, ali zanimljivi djelić isksustva onoga što se sve događa u kokpitu pilota prilikom jedne utrke Red Bull Air Racea. Doživljaj je jedinstven - POGLEDAJTE VIDEO!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider