Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dugo ih žele

VIDEO Real želi dovesti Falcaa i bivšeg velikog talenta Barcelone

Nije tajna da Real Madrid želi ojačati svoj napad za sljedeću sezonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na listi potencijalnih pojačanja u vršku napada najbolje kotiraju Radamel Falcao i Mauro Icardi, pišu španjolski mediji.

Falcao je već duže vrijeme na radaru Florentina Pereza pa to nije nikakvo iznenađenje. Icardi je španjolskim medijima posebice zanimljiv jer je nekoć bio u omladinskom pogonu Barcelone, a kad Real traži makar i bivšeg Barcinog igrača, to je uvijek vijest koja se dobro prodaje.

Nakon tri godine provedene u omladinskom pogonu Barcelone, 2011. odlazi na posudbu u Sampdoriju koja potom otkupljuje njegov ugovor, a dvije godine kasnije prelazi u milanski Inter.

Argentinac je ove sezone u 31 utakmici zabio 19 golova za Inter. Kotira kao jedan od najboljih mladih igrača na svijetu. Iako mu je statistika vrlo dobra, 22-godišnji argentinski napadač prolazi krizno razdoblje u Interu, našao se na zubu navijača i navodno ozbiljno razmišlja o odlasku.

Realovo zanimanje za Icardija ima prilično dugu povijest. „Kraljevi“ su htjeli Argentinca još 2008., kada je bio kadet argentinskog Vecindarija, ali Icardi je završio u Barceloni. I prošle sezone Real se zanimao za Icardija, no posao se nije realizirao, ali sada bi mogao „upaliti“. Icardi ima ugovor s Interom do 2018., a Talijani traže tridesetak milijuna eura. U Realu smatraju da je to malo previše pa će pokušati smanjiti odštetu. Ako je Real doista zagrizao, jasno je da će Icardi završiti na Santiago Bernabeuu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider