Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vidim što se događa'

VIDEO Mourinho ponovno brujio o sucima, no ovoga puta je zaista u pravu

Portugalski menadžer Chelseaja Jose Mourinho ponovno je 'opleo' po sucima Premierlige, koji su, prema njegovom mišljenju, ponovno krivci za prosipanje bodova njegove momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Martin Atkinson bio je sudac utakmice između Chelseaja i Burnleyja koja je završila neriješenim rezultatom (1:1). Chelsea je rano poveo (13.) preko Branislava Ivanovića, a potom je Atkinson propustio dosuditi dva jedanaesterca (ruka i prekršaj) za Chelsea i pokazati crveni karton Ashleyju Barnesu (Burnley). Štoviše, umjesto crvenog Barnesu, Atkinson je pokazao crveni karton Nemanji Matiću, jer je izgubio živce pri brutalnom prekršaju koji je na njemu napravio spomenuti igrač Burnleyja.

VIDEO Pogledajte brutalan prekršaj zbog kojeg je Matić poludio i dobio crveni

Nedugo nakon tog isključenja Burnley je preko Ben Meea postavio konačan rezultat, a novinare je nakon utakmice zanimalo da li zamjera Matiću što je tako reagirao?

"Nemojte me nasmijavati jer nisam raspoložen. Prije nekoliko tjedana nakon utakmice Capital One Cupa protiv Liverpoola svi ste govorili o Diegu Costi i njegovim 'zločinima' na travnjaku. U usporedbi s ovim danas Diego Costa je svetac", rekao je Mourinho.

"Ovo što se dogodilo u 69. minuti se ne bi dogodilo da je igrač, ako ga uopće mogu tako nazvati, dobio crveni karton u 30. minuti kada je jednako grozno startao na Branislava (Ivanovića). Da se to dogodilo sada ne bismo govorili o tome što se dogodilo u 69. minuti. Taj njegov start mogao je okončati karijeru Nemanji Matiću", brujio je Portugalac.

"Cijela ova priča započela je prije nekoliko mjeseci. U normalnim okolnostima rekao bih vam da ćemo do kraja prvenstva sačuvati ovu prednost od pet bodova, no s obzirom da vjerujem kako ovo nije kraj priči to ne mogu napraviti. Sretan sam što nisam glup i što shvaćam što se ovdje događa", rekao je Mourinho, jasno aludirajući na takozvanu 'kampanju' koja se vodi protiv Chelseaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider