Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zaskočili ga novinari

VIDEO Messi 'progovorio' po prvi put nakon gubitka finala Copa Americe

Svega nekoliko dana nakon što je poražen u još jednom velikom finalu s Argentinom, najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi vratio se u rodni Rosario...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentina je u prošlotjednom finalu Copa Americe poražena od domaćina Čilea nakon jedanaesteraca, svega godinu dana nakon što je potpisala kapitulaciju protiv Njemačke u finalu Svjetskog prvestva. Messi je nakon susreta protiv Čilea došao na udar kritika argentinskih medija, koji su napadaču Barcelone zamjerili još jednu slabiju predstavu u utakmici kada je trebao biti na najvišoj razini.

Messi se vratio u Rosario, kako bi se pridružio djevojci Antonelli Roccuzzo u bolnici, gdje su ga novinari zaskočili na ulici. Pojavile su se špekulacije da će Argentinac uzeti stanku od nastupanja za reprezentaciju, upravo zbog velikog pritiska domaćih medija, pa je novinare zanimalo ima li u tome istine. Messi je na pitanje o posljednjim kritikama na njegov račun i špekulacijama hladno odgovorio "dobro sam", a potom se, nakon nekoliko podjeljenih autograma, u automobilu zaputio prema bolnici.

Njegova djevojka, koja po drugi put očekuje prinovu, je zadobila infekciju zbog čega se Messi žurno vratio u Rosario i nije bio dostupan medijima. U svakom slučaju, posljednjih nekoliko dana Messi nikako neće pamtiti po dobrome.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider