Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponovno razočaran

VIDEO Utučeni Messi odbio nagradu, Ronaldo neće kritizirati

Zvijezda Barcelone teško je podnijela još jedan poraz u velikom finalu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi opet je izgubio veliki finale s Argentinom. Prošlog ljeta Argentina je poražena u finalu Svjetskog prvenstva od Njemačke, a sada je pala u finalu Copa Americe u sudaru s domaćinom Čileom.

Zvijezda Barcelone teško je podnijela još jedan poraz u finalu. Messi je bio toliko razočaran da je odbio primiti nagradu za najboljeg igrača turnira. Kamere Bein Sportsa uhvatile su trenutak kada nepoznati radnik kriomice skida trofej s postolja gdje su se dijelile nagrade.

Messi je odbio nagradu za najboljeg igrača i nakon prve utakmice protiv Paragvaja koja je završila remijem 2:2, nakon što je Argentina povela 2:0. U šest odigranih utakmica na Copi, Messi je četiri puta biran za najboljeg igrača.

Možda je Messi odbio preuzeti nagradu poučen prošlogodišnjim iskustvom kada su mnogi kritizirali FIFA-inu odluku, među njima i Cristiano Ronaldo, da ga proglasi najboljim igračem turnira usprkos tomu što je Argentina poražena u finalu, a Messi nije zabio gol od grupne faze natjecanja i nije odigrao ništa posebno.

Tada se spekulirala da je FIFA tu odluku donijela pod pritiskom svojeg i Messijevog sponzora Adidasa. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider