Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perica promašio bod

VIDEO Mateo Kovačić izborio penal, Inter slavio u gostima

U prvom susretu 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je u Udinama pobijedio Udinese 2:1 u susretu s dva crvena i čak 11 žutih kartona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oba crvena kartona dobili su domaći igrači, Maurizio Domizzi u 40. i Emmanuel Agyemang Badu u 58. minuti. Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret za Inter i izborio je kazni udarac, dok je Stipe Perica kod Udinesea ušao u igru u 87. minuti.

Nakon očajnog prvog poluvremena bez prilika na obje strane, Inter je poveo u 48. minuti iz penala kojeg je realizirao Mauro Icardi, a izborio ga hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Domaćin je uspio izjednačiti dvije minute kasnije i to s igračem manje, a pogodak je postigao Antonio Di Natale. Osam minuta kasnije Udinese je ostao i bez drugog igrača, a veliku prednosti gosti su iskoristili u 65. minuti kada je Lukas Podolski zabio svoj prvi gol u Serie A.

U samoj završnici utakmice domaćin je mogao i do boda, no udarac Stipe Perice uspio je blokirati Nemanja Vidić.

Kovačić je za Inter odigrao cijeli susret, dok Marcelo Brozović nije ulazio u igru. Perica je kod Udinesea ušao u igru u 87. minuti, a Igor Bubnjić nije ulazio u igru.

Ovom pobjedom Inter je skočio na sedmo mjesto sa 48 bodova, dok je Udinese na 13. poziciji sa 38 bodova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider