Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U utrci pobijedili Liverpool i PSG

VIDEO ManUtd doveo igrača kojeg je tražilo pola Europe!

Manchester United i PSV postigli su dogovor oko transfera 21-godišnjeg talenta Memphisa Depaya, potvrđeno je na web-stranici kluba iz Eidnhovena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Crveni vragovi' osigurali su prvo pojačanje za iduću sezonu. Riječ je o nadarenom 21-godišnjaku koji iza sebe ima sjajnu sezonu u Nizozemskoj, a na Old trafford trebao bi preseliti za 25 milijuna funti ili otprilike 30 milijuna eura.

Depay je predvodio svoju momčad do naslova u Eredivisie. Ove je sezone postigao 27 pogodaka u svim natjecanjima, od čega čak 21 u nizozemskom prvenstvu. Za njegove usluge ozbiljno su bili zainteresirani i Liverpool i PSG, ali United je bio najbrži.

Talentirani Nizozemac je ofenzivni veznjak koji često igra na poziciji krilnog napadača. U PSV-u je najviše igrao na lijevoj strani, a poznat je i kao dobar izvođač slobodnih udaraca. Louis van Gaal vodio ga je na SP-u u Brazilu, gdje je u dresu Nizozemske postigao dva pogotka i skrenuo pažnju na sebe.

Neki mediji izvještavaju kako bi u posao mogao biti uključen Adnan Januzaj, za kojeg se pretpostavlja da bi trebao otići negdje na jednogodišnju posudbu. U svakom slučaju, Manchester United je već otvorio ljetni šoping dobrom akvizicijom.


Memphis Depay 2:0 | PSV Eindhoven - FC Utrecht... by EuropeanLeagueLiveGoal


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider