Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srbi uglavnom šokirani

VIDEO Ludilo u Tirani: Tisuće navijača dočekalo 'nacionalne heroje'

Nekoliko tisuća navijača dočekalo je jutros na aerodromu 'Majka Tereza' u Tirani nogometnu reprezentaciju Albanije po povratku iz Beograda, a albanski premijer Edi Rama čestitao je igračima na sportskom ponašanju u Beogradu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Albanska vrsta se u Tiranu vratila oko 3.30 sati, a nogometaši su dočekani kao heroji. Pored oduševljenih navijača igrače su dočekali i zamjenik premijera Niko Peleshi, te ministrica sporta Lindita Nicholas.

Oni su krivci za kaos u Beogradu: Na FB-u priznali upravljanje letjelicom!

Strani mediji u šoku: Slike kako Srbi pale zastavu NATO-a obišle svijet!

VIDEO Sjećate se njega? Osuđivani huligan među prvima krenuo u obračun s Albancima

"Ovo su naši heroji, moramo biti ponosni na njih," poručio je albanski premijer Rama koji se nalazi na službenom putu u SAD. Zanimljivo, Rama bi idućeg tjedna trebao stići u službeni posjet Beogradu i to kao prvi albanski premijer koji je to učinio u posljednjih 68 godina.

Dio srpskih medija je objavio kako je bespilotnom letjelicom sa albanskom zastavom koja je izazvala tučnjavu i prekid utakmice Srbije i Albanije upravljao premijerov brat Orfi Rama iz VIP lože stadiona. Navodno su kod njega našli daljinski upravljač kojim je upravljao letjelicom zbog čega je priveden. No, albanski ministar unutarnjih poslova Saimir Tahiri tvrdi kako su vijesti o privođenju obične špekulacije.


 

Nakon utakmice izbornik albanske reprezentacije Talijan Gianni De Biasi je za 'La Gazzetta dello Sport' izjavio kako su ''albanske igrače osim navijača tukli i zaštitari i kako nije bilo uvjeta za odigravanje utakmice."

Utakmica je prekinuta u 42. minuti zbog incidenata na terenu i tribinama. Serija incidenata započela je u 42. minuti kada se iznad travnjaka stadiona Partizana pojavio mali leteći objekt na daljinsko upravljanje s albanskom zastavom.

Srpski nogometaš Stefan Mitrović uhvatio je zastavu, a na njega su potom nasrnuli albanski nogometaši u pokušaju da mu je otmu. Na teren je potom utrčalo nekoliko navijača i nastala je opća tučnjava, pa je sudac utakmice Martin Atkinson iz Engleske odlučio prekinuti dvoboj. Nogometaši Albanije su prilikom izlaska s terena gađani bakljama i upaljačima, a jedan je navijač utrčao na atletsku stazu i udario jednog albanskog nogometaša. Prekid je trajao više od 50 minuta, a nakon što je policija ispraznila dio južne tribine, srpski nogometaši su izašli na teren čekajući nastavak i albanske igrače, no odlučeno je da nastavka neće biti.

Utakmica je igrana na stadionu Partizana pred 25.000 gledatelja, a do prekida je rezultat bio 0-0. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider