Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okreće se kako vjetar puše

VIDEO Licemjerje Mourinha: Danas plače, a prije je obožavao takve startove

Minule subote i nedjelje portugalski nogometni menadžer Chelseaja Jose Mourinho brujio je, ponovno, o sucima i njihovom tretmanu prema londonskoj momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu je Chelsea remizirao na svom Stamford Bridgeu protiv Burnleyja (1:1), a utakmicu je obilježio nespretan start Ashleyja Barnesa na Nemanju Matića i reakcija srbijanskog reprezentativca. Matić je za odgurivanje Burnsa dobio izravni crveni karton, a Barnes za svoj start samo žuti.

Mourinho je nakon utakmice i u emisiji dan poslije oštro kritizirao sudačku organizaciju i Burnleyjeva krvnika Barnesa.

"Sretan sam da nisam glup i da vidim što se ovdje događa. Trebali bi imati 12 bodova prednosti, a ne samo pet. Ovo što se dogodilo u 69. minuti se ne bi dogodilo da je igrač, ako ga uopće mogu tako nazvati, dobio crveni karton u 30. minuti kada je jednako grozno startao na Branislava (Ivanovića)", rekao je između ostalog Mourinho.

No vratimo se godinu i dva mjeseca unazad. Tada je Chelsea gostovao na Emiratesu kod Arsenala i tada je John Obi Mikel napravio ovo:

Mourinha su nakon utakmice pitali je li Nigerijac trebao dobiti crveni karton za svoj start i kako ga je on uopće vidio.

"Start? Bio je čvrst start. No ovo je muški sport i sport za žene s fantastičnim stavom. Istina je. Arsenal previše plače. Deset puta sam igrao s njima i nijednom nisu pobijedili. Stranci donose jako puno dobroga u engleski nogomet, no ja preferiram englesku krv u Premierligi", rekao je tada Portugalac.

Recimo i da Mikel za pogibeljni start na Artetu nije dobio ni žuti karton. Tada mu to nije smetalo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider