Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potop 'Građana'

VIDEO Kloppov Liverpool deklasirao City: Redsi mogli zabiti duplo više

U derbiju 13. kola Premier lige Manchester City je u subotu na domaćem terenu poražen od Liverpoola s 1-4, a momčad Leicestera, koja je prošle sezone jedva izborila opstanak, nalazi se na vrhu ljestvice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izabranici Jürgena Kloppa ušli su odlično u utakmicu i Liverpool je nakon nešto više od pola sata vodio sa 3-0. Prvo je Mangala u 7. minuti pogodio vlastitu mrežu, a potom su zabili Coutinho (23) i Firmino (32). Agüero je u 44. minuti smanjio zaostatak, ali to nije dovelo do preokreta. Pobjedu Redsa zapečatio je Škrtel u 81. minuti. Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je svih 90. minuta za Liverpool, pruživši dobru partiju.


All Goals - Manchester City 1-4 Liverpool - 21... by Gol-Live

Leicester je svladao Newcastle s 3-0, a napadač 'lisica' Jamie Vardy izjednačio je rekord Ruuda Van Nistelrooyja ostvaren prije 12 godina.

Vardy je doveo Leicester u vodstvo u 45. minuti i tako se je na deset uzastopnih utakmica u Premier ligi upisao u strijelce. To je bio njegov 13. gol ove sezone i vodeći je strijelac lige. Preostala dva pogotka za pobjedu 3-0 protiv Newcastlea postigli su Leonardo Ulloa (62) i Shinji Okazaki (83) . Hrvatski napadač Andrej Kramarić ponovno nije bio u sastavu 'lisica'.

Igrač Watforda Troy Deeney je u tri minute prešao put od heroja do tragičara. U 87. je iz penala zabio za 1-1 protiv Manchester Uniteda , a onda je u 90. minuti autogolom donio pobjedu Crvenim vragovima.

Arsenal je u gostima izgubio od West Bromwich Albiona sa 1-2. Topnici su poveli u 28. minuti golom Oliviera Girouda, a do poluvremena je WBA uspio preokrenuti. Prvo je zabio James Morrison (35), a potom je Mikel Arteta u 40. minuti postigao autogol. Mogao je Arsenal u završnici doći do remija, ali Santi Cazorla u 84. minuti nije iskoristio penal.

Napokon je malo sunca obasjalo i Josea Mourinha jer je njegov Chelsea pobijedio Norwich sa 1-0 pogotkom Diega Coste (64) . No, Chelsea je i dalje tek na 15. mjestu.

U nedjelju je londonski derbi između Tottenhama i Bilićevog West Hama..

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider