Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Propuštena prilika

VIDEO Kakav dan u Primeri: Nakon Reala poražena i Barcelona

Nakon šoka koji je priredila Valencija na Mestalli kada je slavila protiv Real Madrida, za novi se ove nedjelje pobrinuo Real Sociedad koji je bio bolji od Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Davida Moyesa slavila je na svojoj Anoeti s minimalnih 1-0, a pogodak odluke pao je nakon manje od dvije minute kada je loptu u vlastitu mrežu poslao lijevi branič katalonskog kluba Jordi Alba.

Barcelona je bila daleko kvalitetnija momčad, pogotovo u drugom poluvremenu kada su u igru ušli Lionel Messi i Neymar koje je trener Luis Enrique u prvih 45 minuta ostavio na klupi za pričuve. Međutim, domaćin iz San Sebastiana pokazao je sjajnu igru, pogotovo u obrani, te je u konačnici zasluženo upisao tek četvrtu pobjedu u ovoj sezoni!

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić proveo je cijeli susret na klupi za pričuve.

Real Sociedad je s ova tri boda pobjegao iz opasne zone, odnosno sa 16. mjesta prvenstvene ljestvice, te se sada nalazi na 13. mjestu. Barcelona je pak propustila veliku priliku da preuzme vrh Primere, nakon što je ranije dočekala kiks Reala kod Valencije (1-2).

Najzadovoljniji današnjim ishodima definitivno će biti aktualni prvak Atletico Madrid, koji se vratio u igru za obranu naslova. Momčad Marija Mandžukića ima isti broj bodova kao i Barcelona, dok za Realom zaostaje jedan, ali ima i utakmicu više.

Primera, 17. kolo:

Real Sociedad - Barcelona 1-0 (Jordi Alba 2-ag)

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider