Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je još otvoreno

VIDEO Juve slavio u prvoj utakmici protiv Borussije, ali i izgubio Pirla!

Nogometaši Juventusa ostvarili su pobjedu u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. Juve je u zanimljivom dvoboju u Torinu slavio protiv Borussije s 2-1.

Golove za torinsku Staru damu postigli su Carlos Tevez (13) i Alvaro Morata (44), dok je pogodak za Borussiju postigao Marco Reus (18).

Bio je to njihov prvi međusobni susret nakon svibnja 1997. kada su u Münchenu igrali finale Lige prvaka. Borussija je tada slavila 3-1 osvojivši svoj jedini naslov europskog prvaka.

Uzvrat je na rasporedu 18. ožujka u Dortmundu. Problem za Juventus mogao bi predstavljati eventualni izostanak Andrea Pirla, koji je zbog ozljede napustio igru u 37. minuti.

Golove s utakmice Juventusa i Borussije možete pogledati OVDJE.

Posljednje dvije utakmice osmine finala Lige prvaka na rasporedu su u srijedu, a sastaju se Bayer Leverkusen i Atletico Madrid, te Arsenal i Monaco.

Prošlog tjedna odigrane su prve četiri utakmice. PSG i Chelsea su odigrali 1-1, a Šahtar i Bayern 0-0. Real je u Gelsenkirchenu pobijedio Schalke 2-0, dok su Basel i Porto odigrali 1-1. Uzvrati susretu su 10. i 11. ožujka, te 17. i 18. ožujka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider