Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Tuča' u Madridu

VIDEO James prvijencem probio bedem Atletica, Raul Garcia šokirao Bernabeu!

U prvoj utakmici španjolskog Superkupa Real Madrid je u utorak navečer na svom Santiago Bernabeu odigrao 1-1 protiv gradskog suparnika Atletico Madrida...

Real je u vodstvo u 81. minuti doveo James Rodriguez, a sedam minuta kasnije za Atletico je izjednačio Raul Garcia.

Treba napomenuti da su Carlo Ancelotti i Diego Simeone svoje prve zvijezde prijelaznog roka ostavili su na klupama. Dobili su prigodu u drugom dijelu, Kolumbijac James Rodriguez ušao je umjesto Cristiana Ronalda, a Antoine Griezmanna umjesto Saula.

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mario Mandžukić počeli su utakmicu u sastavima Reala odnosno Atletica, a obojica su zamijenjena u istoj, 78. minuti susreta - Modrića je zamijenio Angel Di Maria, a Mandžukića Raul Jimenez.

Drugo poluvrijeme bilo je puno zanimljivije od prvog. James Rodriguez je pokazao koliko je opasan kad ga se stavi bliže golu, u u 81. minuti Bernabeu je eksplodirao, nova Realova 'desetka' postigla je svoj prvi pogodak u kraljevskom dresu.

Mandžukić je pokazao da se može nositi s Pepeom i Ramosom, a posebno su bili zanimljivi dvoboji njega i Ramosa. Nema sumnje da će između njih frcati ove sezone. U dva navrata Mandžo je završio na podu nakon duela sa španjolskim reprezentativcem.

Uzvratna utakmica španjolskog Superkupa na rasporedu je u petak na Vicente Calderonu. (VLM / Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider