Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naši bez učinka

VIDEO Inter slavio na krilima Jovetića, Torino bolji od Fiorentine

Inter je ostvario i drugu pobjedu nakon što je na gostovanju pobijedio novaka Carpi 2-1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Junak utakmice bio je Stevan Jovetić koji je zabio oba gola, ukupno sva tri za Inter ove sezone. Jovetić je drugi pogodak zabio u sudačkoj nadoknadi, baš kao i u prvom kolu protiv Atalante. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović igrao je za Inter do 85. minute, dok je Igor Bubnjić igrao cijeli susret za domaći sastav.

Drugu pobjedu ostvario je i Torino porazivši Fiorentinu 3-1. Gosti su na poluvremenu vodili 1-0 golom Alonsa, a onda je Torino u deset minuta okrenuo rezultat s tri gola. Strijelci su bili Moretti (67), Quaqliallera (69) i Baselli (77). Nikola Kalinić je odigrao cijeli susret za Viole, dok je Ante Rebić dobio priliku u zadnjih 15 minuta. Milan Badelj nije nastupio.

Napoli je u prvom poluvremenu vodio 2-0 protiv Sampdorije, no gosti su u nastavku izjednačili. Oba gola za domaći sastav je zabio Higuain (9, 39), a za goste Eder (57-11m, 59). Ivan Strinić nije igrao za Napoli.

Palermo je na gostovanju porazio Udinese 1-0, a Mato Jajalo je za Palermo odigrao cijeli susret. Stipe Perica nije igrao za Udinese.
 


All Goals - Carpi 1-2 Inter - 30-08-2015 by Gol-Live

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider