Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi gol u sezoni

VIDEO Iličević spriječio poraz HSV-a: Veliki klub na rubu ispadanja!

Nije bilo pobjednika u prvoj utakmici razigravanja za mjesto u Bundesligi iduće sezoni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

HSV i Karlsruher odigrali su 1:1 te ćemo posljednjeg sudionika Bundeslige doznati u ponedjeljak kada se igra uzvratni susret.

HSV je sezonu završio na 16. mjestu u prvoj, a Karlsruhe na trećem mjestu u drugoj ligi. Po završetku ligaškog dijela sezone iz prve lige su izravno ispali Paderborn i Freiburg, dok su iz druge u prvu ligu promovirani Ingolstadt i Darmstadt. HSV je jedini klub u Njemačkoj koji je odigrao sve dosadašnje sezone u Bundesligi od njezina osnutka 1964. godine.

Prva utakmica razigravanja imala je neočekivani početak, jer su već u četvrtoj minuti gosti poveli. Strijelac je bio Rouwen Hennings, na asistenciju Dimitrija Nazarova.

Šokantni uvod u utakmicu natjerao je domaće igrače na dodatni angažman, ali Karlsruher je jako dugo odolijevao.

Štoviše, mogli su gosti u drugom poluvremenu i povećati svoju prednost, ali imali su jako puno nesreće. Naime, u istoj, 53. minuti, dvaput ih je zaustavila prečka - prvo Manuela Torresa, a onda i ranije spomenutog Nazarova.

I onda, kako to već biva, HSV je izjednačio...

Zabio je nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivo Iličević u 73. minuti udarcem iskosa s desne strane s 10-ak metara. Bio mu je to prvi pogodak u sezoni, a do kraja dvoboja HSV nije uspio izvesti preokret.

Iličević je odigrao svih 90 minuta, a Ivica Olić je zamijenjen u 89.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider