Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

VIDEO: Ibra se javno ispričao nakon uvreda koje su iznenadile Francuze

Nogometaši PSG-a poraženi su u sklopu 29. kola francuskog Le Championnata na dramatičan način kod Bordeauxa s 3:2...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo nekoliko dana nakon što je s igračem manje napravio podvig i usred Londona izbacio Chelsea u osmini finala Lige prvaka, PSG je upisao poraz na gostovanju kod Bordeauxa. Domaćin je vodio 1:0 i 2:1, no Zlatan Ibrahimović svojim bi golovima vraćao Parižane u igru.

Međutim, nakon što je Diego Rolan zabio pogodak za 3:2 u 88. minuti, tri minute nakon što je Ibra poravnao, spasa za PSG više nije bilo.

Ibrahimović je nakon meča bio jako ljut, a taj je trenutak uhvatilo oko kamere:

"U 15 godina koliko igram nikada nisam vidio tako lošeg suca. Linijski sudac je je.... šu...! Ova država ne zaslužuje PSG", rekao je ljutiti Ibrahimović.

Nakon skandala Ibrahimović se pokušao opravdati preko svoje web stranice.

''Želio bih naglasiti kako moje riječi nisu bile upućene Francuskoj i franucskom narodu. Mislio sam isključivo na nogomet. Prihvaćam da sam izgubio utakmicu, ali ne mogu prihvatiti da sudac ne poštuje pravila. Nije to prvi put i već sam umoran od toga. Želio bih se ispričati svima koji su se našli uvrijeđenima.''

PSG nakon nepotpunog 29. kola drži drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici s tri boda više od Marseillea i jedan manje od Lyona. Oba sastava imaju po susret manje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider