Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hat-trick Mbappea

VIDEO Goropadni Monaco petardom opet pobjegao PSG-u

Klub iz Kneževine najefikasniji je među pet najboljih europskih liga, zabili su više golova čak i od Barce.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 25. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco je bez većih problema pobijedio Metz s 5:0 i ponovno ima tri boda više od drugoplasiranog Paris Saint-Germaina koji je u ovom kolu slavio kod Bordeauxa.

Momčad iz Kneževine je pitanje pobjednika riješila već u prvih 20 minuta postigavši tri gola, a strijelci su bili Kylian Mbappe (8, 20) i Radamel Falcao (10). U drugom dijelu Mbappe (50) i Falcao (55) zabili su svaki po još jedan pogodak za novu golijadu najefikasnije momčadi iz liga petice.

Monaco je ove sezone zabio već 75 golova, dok je Barcelona na drugom mjestu najefikasnijih klubova iz pet vodećih europskih liga zabila 61 gol.

Lyon je nastavio s lošim igrama i sve je dalje od plasmana koji vodi u Ligu prvaka. Na gostovanju kod Guingampa izgubio je 1:2 upisavši treći poraza u zadnja četiri kola, te peti poraz u posljednjih sedam kola.

Gosti su poveli u 10. minutu golom Alexandrea Lacazettea, no Guingamp je do poluvremena okrenuo rezultat golovima Mustaphe Dialla (30) i Nicolasa Benezeta (34). U nastavku susreta Lyon je bio bliži golu, ali nije uspio izjednačiti.


All Goals & Highlights HD - AS Monaco 5-0 Metz... by arcturusmedia33

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider