Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
osvojio navijače

VIDEO Gerrard debitirao pogotkom i zajedno s Keaneom režirao preokret

U noći s petka na subotu u SAD-u je za svoj novi klub Los Angeles Galaxy debitirao legendarni nogometaš Liverpoola Steven Gerrard...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne samo da je debitirao već je postigao pogodak i uz Robbieja Keanea bio začetnik velikog preokreta protiv San Jose Earthquakesa (5:2). Gosti su poveli 2:0 u 25. minuti utakmice, no već do poluvremena Keane i Gerrard su poravnali rezultat.

Gerrard je svoj prvijenac postigao u 37. minuti nakon brze kontre i malo sreće da je prizemna lopta s desne kaznenog prostora uspjela doći do veznjaka LA Galaxyja. Gerrard je iz prve raspalio i uhvatio vratara na krivoj nozi za 2:2.

Bivši engleski kapetan je nakon toga asistirao Keaneu za vodstvo 3:2, a igru je napustio u 88. minuti kod sigurnog rezultata 4:2. Keane je u toj utakmici postigao hat-trick (dva jedanaesterca).

Galaxy je nakon ove pobjede zasjeo na vodeće mjesto prvenstvene ljestvice MLS lige, ali ima po dvije odnosno tri utakmice više od prvih pratitelja Seattlea, Whitecapsa i Dallasa koji imaju samo dva boda manje (34:32).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider