Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Šestica' na Etihadu

VIDEO Fenomenalni Agüero i City razmontirali QPR i vratili ga u drugu ligu

Nogometaši Queens Park Rangersa u nedjelju su i teoretski izgubili sve izglede za ostanak u Premier ligi nakon visokog 0-6 (0-2) poraza na gostovanju kod Manchester Cityja u 36. kolu, a bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar igrao je za QPR od 78. minute.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trostruki strijelac za City bio je Sergio Agüero (4, 50, 65-11m), a po jednoga su dodali Aleksandar Kolarov (32), James Milner (70) i David Silva (87).

Ovom pobjedom Manchester City se izdvojio na drugom mjestu ljestvice sa 73 boda, tri više uz dvije utakmice više od trećeg Arsenala, a 10 manje od Chelseaja koji je prošloga vikenda osigurao naslov prvaka.

QPR je ostao posljednji, 20. sa 27 bodova, devet manje od 17. Newcastle Uniteda, a kako su do kraja prvenstva ostala samo dva kola ovaj će se londonski sastav vratiti u drugu ligu nakon samo jedne sezone provedene u društvu najboljih. Osim QPR-a, iz Premier lige još u subotu je ispao i Burnley koji je 19. sa 29 bodova, dok će o psoljednjem putniku u niži rang u posljednja dva kola odlučivati Aston Villa, koja je na 38 bodova, Leicester City, koji ima 37, Sunderland i Newcastle United, koji su na po 36, te Hull City, koji je na 34 boda.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider