Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U čvrstom zagrljaju

VIDEO Evo zašto je Rakitić tako burno proslavio gol na klupi Barcelone

Ivan Rakitić bio junak Barcelonine pobjede na gostovanju u Granadi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rakitić je stavio neizbrisiv pečat na Barcinu pobjedu, bez sumnje je bio najbolji igrač utakmice, ističu najčitaniji katalonski mediji koji se naprosto natječu su s pohvalama na račun hrvatskog veznjaka.

VIDEO Briljantna partija Rakitića: Načeo suparnika pa asistirao za drugi gol!

Barcelona je slavila s 3:1, a hrvatski veznjak je postigao prvi gol, drugi je namjestio Luisu Suarezu, a kod trećeg, koji je postigao Lionel Messi, odradio je lavovski dio posla. Sjajno je izbacio Suareza pred vrata Granade, a ovaj je predao loptu Messiju da zabije u prazna vrata. Nakon utakmice, Rakitić je bio najtraženiji igrač.

„Bilo je važno pobijediti nakon poraza od Malage. Znali smo da nas čeka kompliciran posao, ovdje je uvijek teško igrati. Najvažnije je da smo pobijedili“, kazao je Rakitić priznavši da je Barcelona odigrala loše u pretprošlom kolu protiv Malage.

„Takve se utakmice događaju, ali mislim da generalno gledajući možemo biti zadovoljni kako igramo u posljednje vrijeme. Napredujemo, polako ali sigurno“, ističe hrvatski veznjak koji je proslavio četvrti ligaški pogodak ove sezone u zagrljaju s vratarom Marc-André ter Stegenom.

„Već mi tri tjedna govori kako je vrijeme da postignem gol. Zato sam s njim slavio. Mi smo jedna velika familija, sve zajedno slavimo“, zaključio je Rakitić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider