Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Umalo tragičari

VIDEO Dvije zvijezde predmet ismijavanja: Čiji promašaj je veći?

Nakon reprezentativne stanke, na red su ponovno došla nacionalna prvenstva. Diljem Europe odigrano je nekoliko uzbudljivih utakmica, a dvojica napadača su unatoč pobjedama svojim momčadi imala vikend mješovitih emocija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je pobijedio Queen's Park Rangerse s 3:2, ali podatak da je u 87. minuti još bilo 1:0 za Redse govori sve o susretu u kojem su pala dva autogola. Tom prilikom tragičar utakmice umalo je postao napadač Liverpoola Mario Balotelli koji je kod rezultata 0:0 u 62. minuti promašio čisti zicer.

Da ne ostane sam u rubrici najveći promašaji sezone pobrinuo se još jedan napadač. Schalke je kod kuće pobijedio Herthu s 2-0, a Klas-Jan Huntelaar je također kod rezultat 0:0 promašio 'nemoguće'. Huntelaar je u 8. minuti ostao sam na drugoj stativi nakon oštrog ubačaja s desne strane, ali je iz neposredne blizine uspio poslati loptu pokraj gola.

Srećom po obojicu, ti promašaji nisu koštali njihove momčadi bodova jer bi bili 'razapeti' od strane navijača koji su i ovako uzeli na zub Marija Balotellija čiji se promašaj ismijava diljem društvenih mreža, a neki navijači Liverpoola su otišli toliko daleko da su njegov nastup ocijenili najgorim u dresu Redsa u posljednje vrijeme.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider