Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na posudbi godinu dana

VIDEO Dinamo doveo novo veliko pojačanje: Stigao napadač iz Sportinga!

'Modri' su dogovorili dolazak još jednog velikog pojačanja!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Dinamo iz Sporting Lisabona dolazi Wilson Bruno Naval Costa Eduardo! Wilson Eduardo je napadač koji često igra i na krilnim pozicijama, u Dinamo dolazi na posudbu na godinu dana nakon čega će hrvatski prvak imati pravo otkupiti njegov ugovor.

''Jako smo sretni što smo završili ovaj posao i sigurni smo da će nam Wilson itekako pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču, brzom i konkretnom koji može igrati na nekoliko pozicija tako da će biti veliko pojačanje za našu momčad. Naravno, odlično je što je odradio pripreme i dolazi spreman, a igra pozicije na kojima imamo manjak igrača zbog ozljeda Fernandesa i Hodžića, Soudanija koji nije potpuno spreman, a sada i problema koje ima Čop'', rekao je Zoran Mamić za službenu Dinamovu stranicu.

Wilson je prošle sezone upisao 20 nastupa za Sporting i tako ugradio svoj dio u sjajan uspjeh i osvajanje drugog mjesta; iza prvaka Benfice, ali ispred Porta. U sezoni 2012/13. zabijao je pogotke i Europskoj ligi. U dresu Academice, gdje je također bio na posudbi, postigao je dva pogotka protiv Atletico Madrida u fazi natjecanja po skupinama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider