Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi kola u Londonu

VIDEO Chelsea srušio United, Leicester dobio i treću zaredom!

Nogometaši Chelseaja napravili su veliki korak ka naslovu svladavši u velikom derbiju 32. kola Engleske lige na svom Stamford Bridgeu Manchester United s 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedini zgoditak zabio je Eden Hazard u 38. minuti nakon proigravanja petom Oscara.

Derbi nije ispunio očekivanja, no Chelsea Josea Mourinha može slaviti jer šest kola prije kraja ima deset bodova više od Arsenala, dok je United porazom ugrozio svoju treću poziciju.

Chelsea ima 76 bodova, Arsenal 66, United je treći s 65, a City ima 61 i utakmicu manje.

Leicester je upisao treću uzastopnu pobjedu, svladavši u 33. kolu Swansea 2:0, i time je dodatno ojačao izglede za opstanak u Premier ligi.

Strijelci za Leicester bili su Ulloa (15) i King (89), a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić napokon je bio u početnoj postavi Lisica, po prvi puta u posljednjih šest susreta, i igrao je do 74. minute.

Kramarić je dva puta zaprijetio, u 50. minuti je sa 20 metara uputio dobar udarac u gornji desni kut, ali lopta je prošla blizu vratnice. U 56. bio je u boljoj poziciji, ali je lopta prohujala iznad gola.

Prije mjesec dana Leicester je bio otpisan, a sada je 18., jedno mjesto ispod zone spasa. Bodovno je izjednačen sa Hullom, koji je 17., a 16. Sunderland ima bod više.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider