Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ružna gesta reala

VIDEO Legendarni Casillas se 'slomio' na oproštaju: Nije mogao zaustaviti suze

Na oproštajnoj press-konferenciji možda i najvećeg vratara Reala svih vremena nije se pojavio nitko od čelnika kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 25 godina provedenih u Real Madridu i pregršt osvojenih trofeja, Iker Casillas ostao je sam za stolom, sam sa svojim bolom, kao što pjesma kaže. Na oproštajnoj press-konferenciji možda i najvećeg vratara Reala svih vremena i jednog od najvećih svjetskih vratara svih vremena, nije se pojavio nitko od čelnika kluba, već samo glasnogovornik Reala.

Casillasi 'popljuvali' predsjednika Reala: 'U Barceloni su gospoda!'

Možda je tomu kumovao kontroverzni intervju njegovih roditelja za El Mundo gdje su oštro kritizirali predsjednika Florentina Pereza. Momčad i stručni stožer nisu mogli doći, otputovali su jutros u Australiju na ljetne pripreme. Mnogi suigrači oprostili su se od Casillasa porukama putem društvenih mreža, a klub se oglasio priopćenjem za javnost zahvalivši mu za sve što je napravio za Real.

Suze su potekle...

Dok se spremao pročitati oproštajno pismo, Casillas nije izdržao, suze su potekle, briznuo je u plač. Ipak je ostao duhovit...

„Eto, imat ćete fotografija sa suzama“, dobacio je fotografima, svojim starim znancima, koji su mu godinama stajali iza leđa i hvatali objektivima njegove parade.

„Bilo mi je teško doći na ovaj slavni stadion i reći zbogom voljenom klubu“, kazao je Casillas na početku besjede. Zahvalio se Portu na povjerenju i obećao da će dati sve od sebe ga opravda.

„Napuštam Real nakon što sam nosio grb najvećeg kluba na svijetu 25 godina. Teško mi je reći zbogom instituciji koja mi je sve dala. Čini mi se da je bilo jučer kada sam stigao ovdje kao dijete od devet godina. Mogu biti sretan jer ispunio mi se san, obukao sam dres Reala. U njemu sam se smijao, plakao, pobjeđivao i gubio...“, kazao je Casillas zahvalivši se svima koji su mu pomogli u doista grandioznoj karijeri.

„Nadam se da će me ljudi zapamtiti kao dobru osobu, s manama i vrlinama. Svima hvala tisuću putu. Nikad vas neću zaboraviti, nastavite gromko skandirati Hala Madrid!“ efektno je zaključio Casillas i ispraćen frenetičnim pljeskom od strane novinara.

Zbog svega što se događalo u posljednje vrijeme legenda je otišla s gorčinom u ustima, ali i osjećajem ponosa. Teško da se može više od ovoga što je napravio Casillas. Osvojio je baš sve i to mu nitko ne može oduzeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider