Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne viđa se svaki dan

VIDEO Camp Nou ustao i ovacijama pozdravio omiljenog im realovca

Na utakmici Barcelone i Valencije vidjeli smo nesvakidašnju scenu na Camp Nouu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je odigrala najbolju utakmicu u godini. Na Camp Nouu pregažena je Valencia u polufinalu Kupa kralja s nevjerojatnih 7:0. Luis Suarez i Leo Messi natjecali su se tko će zabiti više rivalu iz susjedne regije u kojoj se također govori dijalekt katalonskog jezika.

Leo Messi je zabio hat-trick, ali Luis Suarez je ukrao show s čak četiri pogotka i jednom fenomenalnom asistencijom petom za Argentinca. U ovoj je sezoni Urugvajac zabio već 35 pogodaka i podijelio 12 asistencija u 33 utakmice.

No, zvijezda je bio i jedan protivnički igrač. U 58. minuti u igru je ulazio Denis Čerišev, a Camp Nou se ustao i ovacijama pozdravio igrača Reala koji je nedavno stigao u Valenciju na posudbu. Sličilo je to na scene sa Santiago Bernebeua kada je madridska publika znala pljeskati Ronaldinhu i Iniesti.

No, nažalost ovo nije bila ta situacija. Mladi Rus pobrao je ovacije jer ga je Rafa Benitez ubacio u igru protiv Cadiza kada ovaj nije imao pravo nastupa u Kupu kralja. Zbog toga je Real izbačen iz ovog natjecanja, a svatko tko izbaci Reala heroj je navijača Barcelone.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider