Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast!

VIDEO Bayernovi navijači zaradili ovacije Emiratesa: Nova poruka u Ligi prvaka!

Navijači Bayerna bojkotirali su prvih pet minuta utakmice protiv Arsenala u Londonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što su i najavili, navijači Bayerna ušli su na gostujuću tribinu Emiratesa tek nakon uvodnih pet minuta. Do tada su držali istaknute transparente na kojima je stajala poruka:

''64 funte za kartu, ali bez navijača nogomet ne vrijedi ni peni''

VIDEO Arsenal sredio Bayern: Neuer branio čuda pa gadno kiksao

VIDEO Liga prvaka: Rakitić s dva odlična pogotka donio pobjedu Barceloni

Navijači Arsenala taj su čin njemačkih navijača popratili pljeskom jer i oni se zajedno s ostalim navijačima iz Engleske bore protiv sve skupljih i suludih cijena ulaznica za nogometne utakmice. Naročito se to odnosi za karte tribina namijenjenih gostima.

U Europi već neko vrijeme traje pokret protiv tzv. modernog nogometa, koji sve više gubi dušu u želji da se od navijača izvuče što više novca. Navijači su u ovome ujedinjeni diljem kontinenta, no mnogi smatraju kako će pravi protest biti kada uopće ne dođu na utakmicu, što bi bio najradikalniji scenarij.

Inače, Bayernovi navijači već su drugu utakmicu zaredom iskoristili za pokazivanje stava i iznošenja poruka. Na utakmici 2. kola protiv zagrebačkog Dinama pokazali su transparente protiv Seppa Blattera i Zdravka Mamića koje su su optužili za kriminal i korupciju u nogometu.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider