Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko iznenađenje

VIDEO: Bayern poražen na Allianz Areni, veliki kiks Neuera!

Njemački prvak Bayern doživio je poraz u 26. kolu Bundeslige u Münchenu od Borussije Mönchengladbach (0-2), dok je drugoplasirani Wolfsburg odigrao 1-1 na gostovanju kod Mainza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je izgubio 2:0 protiv Borussije M'gladbach, a heroj gostujuće momčadi bio je brazilski napadač Raffael. Recimo i kako je kod prvog gola veliki kiks napravio Manule Neuer

Bavarci su poraženi tek drugi puta ove sezone, prvi puta kod kuće, a još jednom je za njih bila kobna Borussia Mönchengladbach, koja ove godine igra sjajan nogomet i na trećem je mjestu ljestvice.

Dvostruki strijelac je bio Brazilac Raffael (30,77), a oba puta je najbolji vratar svijeta Manuel Neuer mogao i bolje reagirati. U 24. minuti iz igre je zbog ozljede izašao i najbolji napadač Bayerna Arjen Robben.

Mainz i Wolfsburg su podijelili bodove (1-1). Domaćini su poveli preko Nike Bungerta (7), a za Wolfsburg je izjednačio Luiz Gustavo (61). Hrvatski reprezenativac Ivan Perišić igrao je goste od 46. minute.

Bayern unatoč porazu vodi s 64 boda, deset više od Wolfsburga, Borussija (M) je opet treća s 47 bodova, dva više od Bayera.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider