Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Messi opet u grede

VIDEO: Loša Barca se spasila novog kiksa na krilima Luisa Suareza

Nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu, Barcelona se vratila na pobjednički put.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real i Celta nanijeli su momčadi Luisa Enriquea dva poraza zaredom, a umalo je u Almeriji stigao i treći. Vodila je domaća momčad pogotkom Thievya Bifoume od 37. minute. Leo Messi gađao je grede, kao i protiv Celte, a Neymar i Luis Suarez nisu bili u početnih 11.

Bila je to nova blijeda partija, no Barcelona je ipak slavila s 2:1 preokretom u drugom dijelu utakmice.

Luis Enrique je u igru uveo Neymara i Luisa Suareza, a to mu se isplatilo u 73. minuti kada je Urugvajac asistirao Neymaru za izjednačenje. Suarez je zaslužan i za pobjednički zgoditak, uposlio je u 82. minuti Jordi Albu kome nije bilo teško zabiti.

Leo Messi je igrao cijelu utakmicu, ali nije uspio zabiti, dok je Ivan Rakitić solidno odradio cijelu utakmicu za Katalonce.

''Ovo je naša najgora utakmica u sezoni. Ne znam što se dogodilo u prvom dijelu. U drugom dijelu smo bili bolji zbog želje igrača, ali ne i zbog igre. Jedino je dobar rezultat, ali on neće popraviti dojam. Jasno je da trebamo popraviti našu igru i nadam se da ćemo uspjeti što prije. No, za trofeje trebate pobjeđivati i u ovakvim, lošim utakmicama'', rekao je nakon susreta Luis Enrique.


All Goals - Almeria 1-2 Barcelona - 08-11-2014 by VideoGreen

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider