Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'bolesni' dribling Neymara

VIDEO Katalonija slavi novog 'šoumena' koji je 'zašamarao' Sociedad

Nogometaši Barcelone upisali su još jednu uvjerljivu pobjedu, dok je sjajnu predstavu za gledatelje priredio Neymar...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodeći sastav španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona u susretu 13. kola lakoćom je na svom Camp Nou svladao Real Sociedad s 4-0 (2-0). Šou za gledatelje priredio je brazilski virtuoz Neymar, koji je upisao dva pogotka i asistenciju.

Katalonci su poveli u 22. minuti kada je prizemnu loptu s desne strane ubacio Dani Alves, a na nju je prvi natrčao Neymar i zakucao je u mrežu momčadi iz San Sebastiana. Manje od pet minuta prije kraja prvog poluvremena Dani Alves odlučio se za visoki centaršut, na koji je Luis Suarez skočio i iz voleja zabio za 2:0.

Nakon manje od 10 minuta igre u nastavku uslijedilo je novo prizemno ubacivanje, ovoga puta s lijeve strane od Jeremyja Mathieua, a na lopti je ponovno prvi bio Nemyar - 3:0.

Točku na i sjajnoj partiji Katalonaca stavio je Leo Messi, kojem je pogodak pripremio Neymar. Argentinac je samo trebao poslati loptu u praznu mrežu. Bila je to 600. utakmica Messija u dresu Barcelone i 470. pogodak.

Pogledajte Neymarov novi dribling

Bio je to 43. pogodak ubojitog trojca MSN (Messi, Suarez, Neymar) ove sezone, s tim da je Barcelona dva mjeseca igrača bez Lea Messija. A još smo u studenom...

Ivan Rakitić odigrao je čitavu utakmicu za Barcelonu koja sada ima 33 boda, sedam više od drugog Atletica iz Madrida, a devet više od trećeg Reala.

Real Sociedad je 14. s 12 bodova.

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider