Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kramarić bez minute

VIDEO Arsenal nastavio sa serijom pobjeda, hat-trick Kanea

Nogometaši Arsenala nastavili su sa serijom pobjeda u Premierligi gdje su u sklopu 30. kola slavili na gostovanju kod Newcastlea s 2:1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva pogotka za šestu pobjedu u nizu Topnika postigao je francuski napadač Olivier Giroud. Zabio je u razmaku od svega četiri minute (24-28), nakon asistencija Dannyja Welbecka i Santija Cazorle.

VIDEO City prekinuo negativan niz, ali se i pošteno ispromašivao

Newcastle je zakomplicirao utakmicu početkom drugog poluvremena kada je Moussa Sissoko zabio s 10-ak metara nakon što ga je lijepom asistencijom poslužio Remy Cabella.

Svrake su do kraja mogle dohvatiti i bod, no Arsenalova obrana, na čelu s Davidom Ospinom, nije popustila.

Arsenal je ponovno stigao na samo bod od drugoplasiranog Manchester Cityja, te četiri od vodećeg Chelseaja koji ima i dvije utakmice manje.

Tottenham je na krilima Harryja Kanea slavio protiv fenjeraša Leicester Cityja s 4:3, a spomenuti je napadač postigao hat-trick. Kane je zabijao u 6., 13. i 64. minuti utakmice, dok je četvrti pogodak za Tottenham zabio gostujući nogometaš Jeffery Schulpp.

Leicester City, za koji Andrej Kramarić nije zaigrao, se od 0:2 vratio do 2:2, međutim ponovno je nakon toga primio dva uzastopna gola i uspio smanjiti tek u sudačkoj nadoknadi.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 30. kola Premierlige West Ham je pred svojim navijačima svladao Sunderland sa 1-0 golom Diafre Sakha u 88. minuti, i time je prekinuo niz od sedam prvenstvenih utakmica bez pobjede.

Posljednju pobjedu West Ham je ostvario u 22. kolu, prije dva mjeseca, protiv Hulla (3-0).

Od ostalih rezultata istaknimo domaću 2:0 pobjedu Southamptona protiv Burnelyja. Shane Long doveo je Svece u vodstvo u 37. minuti, dok je Jason Shackell napravio uslugu domaćinu i zabio autogol za njihovu pobjedu.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider