Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gusto na vrhu

VIDEO Arsenal i Tottenham remizirali, Klopp doživio prvi poraz na klupi Liverpoola

Veliki derbi sjevernog Londona u 12. kolu engleskog nogometnog prvenstva između Arsenala i Tottenham Hotspura završio je podjelom bodova 1-1 (0-1), vodeći sastav Premier lige Manchester City je na gostovanju kod posljednje Aston Ville odigrao 0-0, dok je Jürgen Klopp u svojoj sedmoj utakmici na mjestu menadžera Liverpoola pretrpio prvi poraz izgubivši na Anfieldu od Crystal Palacea sa 1-2 (1-1)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sljedeći suparnik zagrebačkog Dinama u skupini F Lige prvaka Arsenal imao je priliku zasjesti na vrh Premierlige jer je igrao tri sata nakon Manchester Ciyja, koji je osvojio samo bod u Birminghamu, ali niti Arsenal nije uspio osvojiti sva tri boda protiv svog velikog rivala.

Gosti s White Hart Lanea poveli su u 32. minuti preko Harryja Kanea, a na konačnih 1-1 poravnao je Kieran Gibbs u 77. minuti. Imao je Arsenal prethodno pregršt prilika za poravnanje, ali je u prvom redu Olivier Giroud bio vrlo neprecizan. Sve su to mogli kazniti Eriksen i Kane, koji su dva puta zamalo promašili okvir gola.

Nakon 12 kola Manchester City i Arsenal imaju po 26 bodova, jedan više od trećeg Leicester Cityja, a dva od četvrtog Manchester Uniteda. Tottenham je peti sa 21 bodom, dok je Aston Villa i dalje posljednja s pet bodova, jednim manje od 19. Sunderlanda.

Pobjedu Crystal Palaceu na Anfieldu osigurali su Yannick Bolasie (21) i Scott Dann (82), dok je jedini pogodak za Liverpool postigao Philippe Coutinho (42).

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren igrao je za Liverpool, koji je 10. na ljestvici sa 17 bodova, od 40. minute. Crystal Palace je osmi sa 19 bodova.

Arsenal i Dinamo igrat će u 5. kolu Lige prvaka 24. studenoga u Londonu. Nakon četiri kola oba kluba imaju po tri boda, šest manje od Bayerna i Olympiakosa.

Premierliga, 12. kolo:
Liverpool - Crystal Palace 1-2 (Philippe Coutinho 42 / Yannick Bolasie 21, Scott Dann 82)
Arsenal - Tottenham Hotspur 1-1 (Kieran Gibbs 77 / Harry Kane 32)
Aston Villa - Manchester City 0-0

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider