Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konkurencija De Gei

Victor Valdes i službeno postao novi igrač Manchester Uniteda

Najuspješniji engleski nogometni klub Manchester United objavio je putem svoje službene stranice da je bivši vratar Barcelone pojačao momčad...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 10 mjeseci bez provedene minute na travnjaku Valdes (32) je pronašao klub u kojem će provesti idućih 18 mjeseci. Manchester United je potvrdio tu vijest putem svoje službene internetske stranice, uz dodatak da nakon sezone i pol Valdes ima opciju produljenja ugovora na još godinu dana.

"Velika je čast potpisati za Manchester United. Želim se zahvaliti menadžeru Louisu van Gaalu i momčadi što su mi pružili priliku da odrađujem rehabilitaciju i nakon toga treniram u njihovom Aon trening-centru", rekao je Valdes.

"Iako sam ovdje vrlo kratko, jasno mi je da je riječ o posebnom klubu. Radio sam već s Van Gaalom dok sam bio u Barceloni, no prilika da ponovno surađujemo u Manchester Unitedu je ostvarenje sna", rekao je španjolski vratar koji je prethodnih 12 sezona proveo kao član Barcelone.

Podsjetimo, Valdes je bio aut od ožujka 2014. godine kada je potrgao prednje kružnje ligamente koljena, a bez kluba je od ljeta kada mu je istekao ugovor s katalonskim divom Barcelonom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider