Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postao 'vruća roba'

VIDEO Veznjak Splita otkrio što se događalo u tunelu i svlačionici Albanije u Beogradu!

24-godišnji vezni igrač Splita i albanski reprezentativac Sokol Cikalleshi postao je 'vruća roba' na hrvatskom medijskom tržištu nakon događanja u Beogradu na utakmici Srbije i Albanije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cikalleshi je ispričao sve što događalo u svlačionici i kako je sve to izgledalo iz kuta albanske reprezentacije.

Srbija i Albanija odradile su 42. nogometne minute koje se nigdje ne spominju. Zaboravljene su brzo jer ostaju samo slike nemilih scena na stadionu Partizana.

''Osjećam se dobro, no za vrijeme svega što se događalo u Beogradu naša momčad se bojala, ipak je stadion bio pun, hvala Bogu nije se dogodilo neko veće zlo. Sada je sve u redu'', rekao je Cikalleshi.

Veznjak Splita nije komentirao zastavu tzv. 'Velike Albanije' ni famozni dron iznad terena. Ispričao je što se događalo ispod tribina partizanovog stadiona.

''Delegat je želio nastaviti utakmicu, no kada je vidio da nekoliko naših igrača u svlačionici da ima probleme, shvatio je da nismo u stanju ni mentalno i fizički odigrati utakmicu do kraja'', objasnio je Cikalleshi.

U tunelu je ipak bilo puno opasnije.

''Kada smo bježali u tunel policajci su nas pokušali udariti. Nas 10 je pobjeglo u grupi, jedan policajac je uspio udariti našeg kapetana, no u svlačionici je bilo sve u redu'', izjavio je veznjak Splita.

Pohvalio je srpske kolege.

''To je jako važno i to moram naglasiti. Srpski igrači su bili jako korektni prema nama. Na početku su se htjeli riješiti zastave, no čim su navijači upali na teren zaštitili su nas. Ispričali smo se jedni drugima kasnije u svlačionicama. Nitko nije želio one scene'', rekao je albanski reprezentativac.

U Tirani su dočekani kao heroji.

''Kada smo došli u zračnu luku čekalo nas je oko sedam tisuća navijača i slavili su nakon svega što se dogodilo u Beogradu'', izjavio je Cikalleshi te nadodao:

''Moramo pričekati još nekoliko dana. Iskreno očekujemo tri boda. Svugdje kada se dogodi ovako nešto, momčad u ovom slučaju mi, očekuje tri boda za zelenim stolom. Znam da će možda i neki naši igrači dobiti suspenziju, ali moramo pričekati još nekoliko dana.''

UEFA će odlučiti 23. listopada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider