Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zna puno o klubu

Rijeka dobila novo pojačanje: Nasljednik Andreja Kramarića!

Bugarski napadač Ventsislav Hristo (26) novi je igrač Rijeke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hristo je potpisao ugovor na dvije i pol godine te bi trebao biti nasljednik Andreja Kramarića koji je prešao u Leicester. Napadač će uskoro u Varaždinu sanirati manju ozljedu mišića, a onda se priključiti novoj momčadi.

"Prvi dojmovi o Rijeci su dobri. Sve mi se čini na visoko profesionalnoj razini što me jako raduje i jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru i počnem trenirati s ostatkom momčadi. Imam mali problem s ozljedom, ali idem na terapiju i vjerujem da ću vrlo brzo biti spreman za sve napore", rekao je Hristo za službenu stranicu Rijeke.

U Rijeci je već igrao bugarski reprezentativac Georgi Ivanov.

"Informirao sam se o klubu i gradu prije nego sam došao ovdje pa znam da je moj sunarodnjak Georgi Ivanov igrao za Rijeku. Nisam znao da su navijači u Rijeci toliko voljeli Ivanova, ali nadam se da ću nastaviti na njegovom tragu i da će me navijači cijeniti kao što su i njega. Znam da je Rijeka jedan od boljih hrvatskih klubova, da je posljednjih godina dosta napredovala i da postiže uspjehe u domaćem prvenstvu i Europi, a ja vjerujem da ću se uklopiti i pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve", zaključio je stasiti napadač koji je karijeru započeo u Lokomotivu iz Sofije, a u Rijeku je stigao iz Metalurg Donjecka, gdje je bio na posudbi kao igrač Beroe Stara Zagora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider