Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Počela je 'mobilizacija'

Veliki prosvjed BBB-a: 'Stop pljački i okupaciji Dinama'

Bad Blue Boysi organiziraju veliki prosvjed pred Ministarstvom znanosti obrazovanja i sporta u petak u 18 sati!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potaknuti uhićenjem čelnika Dinama Zdravka Mamića, Bad Blue Boysi krenuli su, u kako samo kažu, najveću ofenzivu. Odlučili su organizirati veliki prosvjed pred Ministarstvom znanosti obrazovanja i sporta u petak u 18 sati!

Boysi najavljuju dolazak u velikom broju, a okupit će se u parku Ružmarinka u blizini stadiona u 17:30, a onda zajedno kreću pred Ministarstvo.

"S obzirom da se protiv čelnika Dinama vodi više istraga za najveću pljačku u povijesti hrvatskog sporta, za svaki idući dan koji oni provedu na svojim funkcijama u Dinamu smatramo odgovornim trenutnu vlast (a i svaku buduću) i nadležno ministarstvo čija je sportska inspekcija imala i još uvijek ima zakonske ovlasti odstraniti taj karcinom iz našeg kluba. Krajnje je vrijeme da ova vlast (kao i svaka buduća) zajedno s uhljebima iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta prestane ovaj narod praviti budalama i dopuštati iživljavanje na Dinamu zbog svojih politikantskih igara u kojima im odgovara da se u beskonačnost piše i govori o kriminalu i pljački čovjeka kojeg nabijaju na nos svom najvećem političkom oponentu. Iz tog razloga će svaka naša iduća akcija, a bit će ih dok god se ne raspuste sva tijela NK Dinamo od Uprave, Izvršnog i Nadzornog odbora, biti usmjerena na sve one koji su sve ove godine sudjelovali i prešutno odobravali sustavnu pljačku i degradaciju naše Svetinje. Svi su za to jednako krivi, oni koji su pljačkali i oni koji su im to iz bilo kojeg razloga dopuštali!", priopćili su Boysi prije nekoliko dana.

A da bi se okupili u što većem broju, počela je 'mobilizacija' pripadnika svojih skupina pa se po cijelom gradu dijele letci i stavljaju transparenti na kojima se poziva na prosvjed. No, podrška im stiže i iz drugih hrvatskih gradova...

"Stop okupaciji Dinama", moto je njihova prosvjeda, a u akciju se uključio i Futsal Dinamo koji je na svojoj stranici objavio fotografiju igrača koji drže transparent na kojem piše:

"Stop okupaciji Dinama! Petak - 17:30 - Ružma."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider