Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šake su letjele

VIDEO Mir i blagostanje za Božić? Kod Meksikanca to ne postoji!

Finale meksičkog prvenstva začinila je masovna tučnjava igrača Americe i Tigresa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Božić je odigrano finale meksičkog prvenstva koje je obilježila velika tučnjava nogometaša. Nikakav mir ili blagostanje u duelu velikih rivala nije postojao. Tigers je boljim izvođenjem jedanaesteraca slavio protiv Americe i svojio naslov prvaka Meksika.

Pregršt žestokih startova viđeno je od prve minute utakmice, a o tome koliko je oštro bilo govori i činjenica da je prvi žuti karton viđen već u 22. minuti. Sudac Jorge Rojas završio je susret s podijeljenjih 13 žutih kartona i tri crvena. Po dva žuta kartona pokazao je istim igračima što znači da je čak petorici pokazao crveni.

Tenzije su eskalirale u sudačkoj nadoknadi prvog produžetka kada je nastalo komešanje uz aut-liniju nakon prekršaja igrača Tigresa. Trener Americe imao je štošta za reći igraču Tigresa Gignacu koji nije uzmicao već je svojim stavom zakuhao cijelu situaciju. Ubrzo su se okupili igrači obje momčadi te je krenulo navlačenje i šaketanje.

Kada se situacija smirila Rojas je podijelio tri crvena kartona, a nakon toga se dogodila prava drama. U cijeloj toj situaciji America je ostala s igračem manje, a to je Tigres iskoristio u pretposljednjoj minuti utakmice kada je zabio za 1:1 i odveo utakmicu do jedanaesteraca. Inače, America je u produžetke ušla s igračem manje i to iskoristila u 95. kada je zabila za vodstvo.

U raspucavanju jedanaesteraca Tigres je pogodio, a America promašila sva tri jedanaesterca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider