Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Uzbuđen sam'

Velika razmjena: Pašalić u Monaco, Falcao u Chelsea!

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac, 20-godišnji veznjak Mario Pašalić sljedeću će sezonu provesti na posudbi u francuskom prvoligašu Monacu i to kao igrač engleskog prvaka Chelseaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Pašalić je za Chelsea potpisao još u zimskom prijelaznom roku 2014., u Hajduku je odradio proljeće iste te godine kao posuđeni igrač Bluesa, a čitavu prošlu je sezonu proveo na posudbi u španjolskom Elcheu za koji je u 31 nastupu u Primeri postigao tri pogotka.

Iako je klub rezultatima izborio ostanak u društvu najboljih, po završetku je sezone izbačen u Segundu zbog financijskih problema.

"Uzbuđen sam što sam stigao u ovako veliki klub. Mislim da mogu pomoći momčadi ostvariti dobar rezultat u novoj sezoni", izjavio je Pašalić koji je tako postao drugi hrvatski igrač u svlačionici Monaca, nakon vratara Danijela Subašića, koji brani boje kluba iz Kneževine od siječnja 2012.

Pašalić je dosada upisao dva nastupa za najbolju reprezentaciju Hrvatske, debitirao je u rujnu prošle godine protiv Cipra, a igrao je i prošloga mjeseca protiv Gibraltara.

U suprotnom smjeru od Pašalića, odnosno na posudbu iz Monaca u Chelsea otišao je kolumbijski napadač Radamel Falcao. Falcao je prošle sezone bio na posudbi u Manchester Unitedu, ali je postigao samo četiri pogotka, a novu priliku na Otoku dobit će u dresu londonskih plavih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider