Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hat-trick Krstanovića

Velika pobjeda Zadra u borbi za ostanak: Imali tri penala u 10 minuta!

Nogometaši Zadra ostvarili su vrijednu pobjedu u borbi za ostanak u Prvoj HNL u susretu 27. kola u petak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zadar je kao gost bio bolji od Lokomotive s 5-1 (1-1). Zadrani su tako po drugi put ove sezone kao gosti nadigrali Lokomotivu u Kranjčevićevoj. Gosti su poveli preko Gabrića u 18. minuti, na 1-1 je u 42. izjednačio Kolar, da bi Zadrani pobjedu osigurali u prvih pola sata drugog poluvremena.

Prvo je u 58. minuti Bartolec nespretno skrenuo loptu u vlastitu mrežu, a zatim je u samo 10 minuta sudac Matoc dosudio čak tri kaznena udarca za goste. Krstanović je iskoristio prvoga u 65. minuti, drugog mu je u 69. vratar Lokomotive Sluga obranio, ali je nakon kornera koji je uslijedio u 70. Krstanović zabio glavom, a 'hat-trick' Krstanović je kompletirao ponovno iz 11-erca u 75.

Zadar je ovom pobjedom stigao na osmo mjesto sa 26 bodova, dok je Istra 1961 deveta sa 25, a na posljednje je mjesto pao Osijek koji ima 23.

Lokomotiva je ostala treća sa 41 bodom, četiri više uz utakmicu više od četvrtog Hajduka, dok je Zagreb peti sa 33 boda.

Dinamo je prvi na ljestvici sa 66 bodova, 14 manje ima druga Rijeka.

U subotu su na programu dva najzanimljivija dvoboja kola, od 17 sati će drugoplasirana Rijeka na Kantridi ugostiti vodeći Dinamo, dok će od 19 sati na Poljudu Hajduk i Split igrati gradski derbi.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider