Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jeste li ga zaboravili?

Večeras se napokon vraća 'spasitelj' Liverpoola?

Daniel Sturridge mogao bi zaigrati za Liverpool nakon pet mjeseci stanke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool večeras gostuje kod Chelseaja u polufinalu Liga kupa. U prvoj je utakmici bilo 1:1, a svi se slažu da su Redsi na Anfieldu trebali slaviti. Čak 10 utakmica u nizu Liverpool nije izgubio, a za preokret u ovoj blijedoj sezoni nedostaje im napadač.

Upravo su čudesan napad imali prošle sezone kada su nesretno ostali bez naslova prvaka. Luis Suarez i Daniel Sturridge činili su najbolji napad Premier lige, no njih ove sezone nema. Suarez je otišao u Barcelonu, a Sturridge se teško ozlijedio još na početku sezone. Nema ga od kraja kolovoza, a u ovih pet mjeseci klub s Anfielda se mučio s Balotellijem, Borinijem i Lambertom koji su potpuno podbacili pa je čak i Raheem Sterling glumio napadača.

Večeras bi se mogao vratiti Sturridge. Klub je objavio kako je napokon počeo trenirati punim intenzitetom i mnogi su krenuli s pričom o povratku. No, ako i bude zaigrao dobit će najviše 20 minuta. Teško je očekivati da je spreman za bitku s Mourinhovim trupama od početka.

No, i to će biti velika stvar za navijače Redsa. Zasad je sezona bila razočaravajuća, a Sturridge je podsjetnik na ono što je Liverpool bio prošle sezone.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider