Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pred 86.000 gledatelja

VIDEO Van Gaal debitirao pobjedom: Man. United demolirao suparnika!

Nogometaši Manchester Uniteda pobjednici su prijateljskog turnira Chevrolet Cup.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Rose Bowlu u Pasadeni pred 86.000 gledatelja "crveni vragovi" su deklasirali Los Angeles Galaxy 7-0 u premijernoj utakmici Louisa van Gaala kao novog menadžera kluba.

Van Gaal je United postavio u formaciju 3-4-3 i tako je igrao cijelu utakmicu, a na poluvremenu je napravio čak devet zamjena.

Dvostruki strijelci za Van Gaalov sastav bili su Wayne Rooney, Ashley Young i Reece James, dok je jedan gol postigao Danny Welbeck.


Manchester United Vs La Galaxy 7-0 All Goals... by musicnetworkoffical

Aktualni engleski prvak Manchester City također se nalazi na američkoj predsezonskoj turneji. Sastav Manuela Pellegrinija pobijedio je sinoć vodeću momčad MLS lige Sporting Kansas City s 4-1. Bruno Zuculini, Derdyck Boyata, Aleksandar Kolarov i Kelechi Iheanacho zabili su golove za "građane".

Ogled Liverpoola i Rome na legendarnom Fenway Parku u Bostonu presudio je autogol Daniela Aggera u 90. minuti. Rimski je sastav slavio minimalnu pobjedu nakon što je danski branič ugurao loptu u vlastitu mrežu poslije jednog izvedenog kornera.

Kažimo i da je sinoć pobjedu upisao Premierligaš Tottenham koji je s 3-2 slavio u Torontu protiv istoimenog suparnika. Dvostruki strijelac za Tottenham bio je Erik Lamela, dok je pobjednika presudio gol Androsa Townsenda iz 85. minute. (TS) 

Prijateljske utakmice:

Los Angeles Galaxy - Manchester United 0-7 (Welbeck 13, Rooney 42-11m, 45, James 62, 84, Young 88, 90)

Sporting City Kansas - Manchester City 1-4 (Sapong 30 / Zuculini 3, Boyata 45, Kolarov 72-11m, Iheanacho 88)

Liverpool - Roma 0-1 (Agger 90-ag)

Toronto - Tottenham 2-3 (Wiedman 65, Hamilton 73 / Lamela 16, 40, Townsend 85)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider