Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna utakmica i golovi

VIDEO Drama na Mestalli: Real dvaput vodio pa skoro izgubio, Kovačić isključen

Valencia i Real Madrid odigrali su 2:2 na Mestalli u derbiju 18. kola Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utakmici 18. kola Primere Valencia i Real Madrid su na Mestalli odigrali 2-2, a Mateo Kovačić je dobio crveni karton.

Teorije zavjere u Madridu: Zvijezde Reala skovale urotnički plan?

Real je poveo u 17. minuti nakon atraktivne akcije Ronalda i Balea, koju je okončao preciznim udarcem Benzema. Valencija je potom bila puno bolja i zasluženo je došla do izjednačenja u zadnjim sekundama prvog dijela kada je Pepe srušio Gomesa, a Dani Parejo je bio siguran iz kaznenog udarca.

U 68. minuti Real je ostao s igračem manje jer je Mateo Kovačić dobio izravni crveni karton zbog grubog starta, no "kraljevski klub" je ipak zabio u 81.minuti kada je nabačaj Kroosa Bale glavom neobranjivo sproveo u mrežu.

Vodstvo Reala je trajalo samo minutu jer je Paco Alcacer također glavom poravnao na 2-2. U zadnnim sekundama dvoboja napadač Valencije Negredo je izbio sam ispred vratara Navasa koji je obranio njegov udaraca i spasio Real od poraza. Nakon ovog remija, Rafaelu Benitezu još više se trese trenerski stolac.

Porazi Seville i Betisa, pobjeda Villarreala

Nogometaši Villareala pobijedili su u gostima Deportivo 2-1. Villareal je do pobjede došao pogotkom Brune Soriana iz penala dosuđenog u petoj minuti sudačke nadoknade, a kapetan "Žute podmornice" zabio je i prvi zgoditak za svoju momčad. Stipe Pletikosa nije bio u sastavu momčadi iz La Corune.

Nedjelju su obilježili i porazi sevillskih momčadi, pri čemu je Betis doživio katastrofu (0-4) na domaćem terenu od Eibara. Sevilla je poražena na gostovanju kod Granade s 1-2, dok su Athletic Bilbao i Las Palmas odigrali 2-2.

Na ljestvici vodi Atletico s 41 bodom, Barcelona ima 39, Real 37, a Villareal 36 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider