Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osijek na prvom mjestu

Neuspješan povratak Mamića: Dinamo 'kiksao' i protiv Osijeka

U susretu drugog kola Prve HNL Osijek i Dinamo su pred 5.000 gledatelja na stadionu Gradski vrt odigrali 1-1 i 'modri' niti u trećem susretu ove sezone nisu upisali pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je 1-1 odigrao i protiv Hajduka na otvaranju sezone, kao i protiv Fole Esch u prvom dvoboju 2. pretkola Lige prvaka. U prve dvije utakmice momčad hrvatskog prvaka je vodio Damir Krznar, dok je protiv Osijeka na klupi sjedio Zoran Mamić nakon izlaska iz remetinečkog pritvora. Međutim, nije bilo veće promjene u igri i rezultatu.

Osijek je poveo u 11. minuti golom Tomislava Radotića nakon pogreške Dinamova vratara Eduarda. Radotić je pucao s ruba kaznenog prostora, a lopta prošla ispod nesigurnog Eduarda. No, radost domaćina kratko je trajala. Četiri minute kasnije 'modri' su izjednačili golom Soudanija iz blizine na asistenciju Henriqueza. U nastavku susreta Dinamo je dominirao, no više nije bilo golova.

''Želio bih čestitati Osijeku na dobroj igri i zasluženom bodu. Već treću utakmicu zaredom nakon prvog udarca smo u minusu, a po ovako teškom vremenu i uz motiviranog protivnika nije se lako vratiti. Ipak, brzo smo izjednačili, stvorili pet-šest prilika i pogodili čak tri vratnice. Očito smo se negdje i zamjerili sreći. Ovakve utakmice se često i gube pa je tako i Osijek na kraju imao priliku, ali je Eduardo obranio'', rekao je Zoran Mamić nakon utakmice.

Bez obzira što njegova momčad ne zna za pobjedu ove sezone, on ne paničari.

''Treća utakmica zaredom bez pobjede sigurno nije dobra za klub našeg renomea, ali ne možemo iz svoje kože. Moramo raditi i dati sve od sebe da bi u sljedećim utakmicama bili bolji. Nisam nezadovoljan našom igrom danas. Kažem, ima puno stvari u kojima moramo biti bolji, ali danas svakako ima više stvari s kojima sam zadovoljan nego onih s kojima nisam.''

REZULTATI:

Osijek - Dinamo 1-1 (Radotić 11 / Soudani 15)

U subotu:

Inter - Zagreb 1-1 (Nestorovski 77 / Medić 30)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider