Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šahtar će ga pustiti

Ukrajinci lansirali priču: Srna potpisuje za Barcelonu?!

Prijelazni rok u Španjolskoj je završio, ali ipak postoji 'caka' na temelju koje Srna može prijeći na Camp Nou.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Senzacionalnu vijest plasirao je ukrajinski portal Tribuna.com: Darijo Srna mogao bi potpisati za Barcelonu!

Ukrajinci, koje prenosi i katalonski Sport, imaju već razrađen cijeli tijek operacije 'Srna u Barceloni'.

S obzirom da je za španjolske klubove 31. kolovoza bio zadnji dan prijelaznog roka, jedini način na koji Srna može prijeći u Barcu jest da raskine ugovor sa Šahtarom i onda kao slobodan igrač prijeđe na Camp Nou.

Šahtar Srni, u slučaju da se zaista dogovori s Barcelonom, ne bi pravio probleme zbog proteklih 13 godina vjernosti tijekom kojih je u dosta navrata odbijao ponude većih i bogatijih klubova.

Namjeravao je Srna završiti karijeru u Donjecku gdje ga navodno čeka mjesto sportskog direktora Šahtara, ali ako postoji ikakva mogućnost da ode u Barcelonu, sigurno će dobro razmisliti.

Privremeno rješenje prije 'novog Alvesa'

Barcelona nakon odlaska Danija Alvesa u Juventus ima problema s pozicijom desnog beka. Aleix Vidal koji je doveden iz Seville očito nije dostojna zamjena, kao ni Sergi Roberto koji je trenutno prigrabio tu poziciju u prvih 11.

Srna, koji se nedavno oprostio od reprezentacije, 1. svibnja je proslavio 34. rođendan i više nije u cvijetu mladosti, ali on niti ne bi bio doveden kao dugoročno već kao prijelazno rješenje, za godinu do godinu i pol, dok Barca ne 'izmisli' novog Alvesa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider