Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
budite dio finala

Tvoje ime na zastavi UEFA Champions League na finalu u Milanu!

Navijačima koji nisu uspjeli dobiti ulaznicu za finale na San Siru, Nissan nudi priliku da budu dio događaja u Milanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Imena navijača UEFA Champions Legaue prijavljenih za sudjelovanje u natječaju ispisat će se na legendarnu zastavu koja će se u poluvremenu iznijeti na teren. Imena prijavljenih navijača na zastavu će se ispisati tehnologijom mikroprintanja i zajedno će činiti oblik zvijezde. Svaki odabrani navijač dobit će svoje malo počasno mjesto na #UCL zastavi koja će biti dio najvažnije nogometne utakmice godine.

Pratite objave na Nissan Facebook stranici i prijavite se na natječaj u razdoblju od 26. travnja do 03. svibnja. Sve što trebate napraviti je upisati komentar s hashtagom #TakeMeToMilan ispod određenog videozapisa ili ispuniti obrazac na službenoj stranici Nissan.

Pogledajte video u kojem Thiago Silva okreće svijet ljubitelja nogometa naglavačke i traži autograme navijača na ulicama Pariza.

Jean Pierre Diernaz, potpredsjednik odjela za marketing Nissana Europe izjavio je: „Ljubitelji nogometa važan su dio svega što radimo u Nissanu i neprestano uvodimo inovacije kako bismo im pružili najuzbudljivije doživljaje. Nijedan drugi sponzor ne može im obećati mjesto na sredini terena na najgledanijem sportskom događaju godine s njihovim imenom na legendarnoj zastavi”.

Želite li pogledati video Andresa Inieste i Thiaga Silve u kojem iznenađuju obožavatelje ili se prijaviti za sudjelovanje u natječaju #TakeMeToMIilan posjetite Nissan službenu ili Facebook stranicu.

Za opće uvjete sudjelovanja posjetite službenu stranicu Nissan, prijavite se i budite dio nogometnog spektakla!
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider