Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grozna igra

Tužni igrači Dinama: Teško nam je…

Dinamo je odigrao još jednu katastrofalnu europsku utakmicu i porazom od Astre se oprostio od proljeća u Europskoj ligi. Otpisani Rumunji su slavili 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Loše smo igrali i izgubili smo, nažalost nismo ispunili zahtjeve koji su stavljeni pred nas i žao mi je. Što reći o igri? Imali smo neke prilike u prvom dijelu, mogli na odmor otići s prednošću, no treba biti realan pa reći da su mogli i oni. U drugom dijelu smo dobili rani pogodak i jednostavno nismo dobro reagirali nakon toga. Naravno da nam je svima jako žao, posebno kada smo čuli da je Salzburg dobio u Škotskoj i znamo kakvu smo priliku propustili, no moramo se dignuti i završiti polusezonu na najbolji mogući način'', rekao je Domagoj Antolić.

Salzburg je napravio "uslugu" Dinamu i svladao Celtic. No, Modrima to ništa ne vrijedi jer su sinoć izgubili.

''Čuo sam da je Salzburg dobio u Škotskoj. Kakvu smo priliku propustili da kod kuće protiv Celtica igramo za prolaz... Ne znam kako bih opisao što se danas dogodilo i zašto nismo bili na razini koju bismo željeli, nismo uspjeli ostvariti ono što smo svi skupa htjeli. Teško nam je svima, ali moramo pronaći način kako vratiti samopouzdanje jer imamo još utakmica do odmora'', Angelo Henriquez.

Trebaju li braća Mamić otići iz Dinama?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider