Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
E, to je problem

Tudor zanimljivo prokomentirao Dinamo i Rijeku

Trener Hajduka održao je press konferenciju uoči utakmice s Osijekom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog suspenzije Hajduk će u subotu protiv Osijeka igrati pred praznim tribinama. Prije dva tjedna Splićani se nisu snašli u takvom neprirodnom ozračju i jedva su izvukli bod protiv Lokomotive.

"Uvjeren sam da ćemo ovaj put manje biti pod dojmom nego u prošloj utakmici. Nastavlja se tužna situacija, ali me veseli što je to zadnja utakmica ove vrste. To ne bih poželio nikome", rekao je Igor Tudor u najavi susreta, pohvalivši rast forme svojih igrača:

"Osjeća se kemija u momčadi, kako na treninzima tako i na utakmicama. Samopouzdanje je naraslo, a to je mladim momcima uvijek jako bitno. Znamo da Osijeku gori pod nogama, ali mi smo, da se slikovito izrazim, stisnuli papučicu gasa i ne namjeravamo ju pustiti."

Trener Hajduka nije htio previše ulaziti u popis izbornika Kovača za utakmice s Argentinom i Italijom na kojem je sedam igrača Rijeke, a samo jedan iz Hajduka (Kalinić): "Ako dam svoje mišljenje onda to može biti neka vrsta pritiska na izbornika, a on je ionako izložen velikom pritisku. Ne bi bilo korektno da guram naše igrače, Niko radi dobro, pošten je i radi ono za što smatra da je najbolje."

Tudor je gledao utakmice Dinamo - Red Bull Salzburg i Feyenoord - Rijeka:

"Komentirat ću na razini oba kluba. Mi nedovoljno cijenimo kvalitetu momčadi koje ne gledamo utorkom i srijedom. Mislimo da je Red Bull prosječna momčad, a radi se o ozbiljnoj momčadi s ozbiljnim igračima, baš kao i Feyenoord."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider